Izvor: Luftika.rs, 20.Jul.2020, 07:30

Novosađanka (90) uspela da pobedi COVID-19

U moru loših vesti koje nam svakodnevno pristižu, a tiču se epidemije virusa korona, stigla je i jedna lepa. Naime, Novosađanka Mirjana Mihalek (90) uspešno se oporavlja od Covida-19.
Mirjana je inače majka poznatog novosadskog muzikologa Dušana Mihaleka, koji je informaciju o zdravstvenom stanju svoje majke podelio na društvenoj mreži Fejsbuk.
– Mama je sa svojih 90 godina, polomljenim bedrom i rukom, kanda >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uspela da pobedi Coronu! Sutra ili za 2-3 dana pustiće je iz bolnice. Imala je divnu negu u Pokrajinskoj bolnici, hvala svima – napisao je Mihalek uz fotografiju nasmejane majke.


Mama je sa svojih 90 godina, polomljenim bedrom i rukom, kanda uspela da pobedi Coronu! Sutra ili za 2-3 dana pustiće je…
Gepostet von Dushan Mihalek am Sonntag, 19. Juli 2020

Inače, Mirjana je pre smeštaja na Infektivnu kliniku doživela prelom bedra i ruke, pa je samim tim njen podvig još veći.
Ona trenutno čeka rezultate još jednog PCR testa i ako on bude negativan biće otpuštena iz bolnice.
U Novom Sadu je najveći broj obolelih u jednom danu od proglašenja epidemije, i to su samo javno saopšteni podaci

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.