Novi smrtni slučaj u BiH, 28 novooboljelih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jun.2020, 12:29

Novi smrtni slučaj u BiH, 28 novooboljelih

U posljednja 24 časa u Bosni i Hercegovini novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod ukupno 28 osoba u dva bh enititeta. Virus je potvrđen kod 14 osoba u Republici Srpskoj, nakon što je izvršeno testiranje 398 laboratorijskih uzorka, dok je jedna osoba preminula , saopšteno  je  iz entitetskog Instituta za javno zdravstvo. Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 1.516 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 117 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona. U...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

VIRUS JE BIO JAČI OD NJE Preminula žena iz Gradiške koja je bila pozitivna na koronu

Izvor: Blic, 07.Jun.2020

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog virusa korona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.