Novi slučaj zaraze korona virusom u Travniku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Mar.2020, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi slučaj zaraze korona virusom u Travniku

Testiranje je potvrdilo da je jedna osoba iz Novog Travnika zaražena korona virusom, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) ministar zdravstva i socijalne politike Srednjobosanskog kantona (SBK) Anto Matić, ističući da se radi o osobi iz BNT-Tvornice mašina i hidraulike (TMiH), koja je protkelih dana boravila na proslavi u firmi "Igman" u Konjicu. "To je osoba koja je bila na zabavi u firmi 'Igman' i ona je trenutno u samoizolaciji. Nema nikakve simptome i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ZBOG KORONE BLOKIRAN CEO SOLITER U NOVOM TRAVNIKU: Samo jedan stanar zaražen, ali nadležni ne rizikuju

Izvor: Kurir, 22.Mar.2020

Koronavirusom je zaražena jedna osoba iz Novog Travnika koja je prije nekoliko dana učestvovala na proslavi u kompaniji "Igman" u Konjicu, potvrdio je Feni ministar zdravstva i socijalne politike Srednjobosanskog kantona Anto Matić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.