Novi crni rekord u Španiji: U toku noći umrlo 849 osoba

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi crni rekord u Španiji: U toku noći umrlo 849 osoba

U Španiji je tokom noći od posledica zaraze virusom korona preminulo 849 osoba, što je najveći broj smrtnih slučajeva za 24 sata od početka epidemije MADRID - U Španiji je tokom noći od posledica zaraze virusom korona preminulo 849 osoba, što je najveći broj smrtnih slučajeva za 24 sata od početka epidemije.Broj smrtnih slučajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je tako porastao na 8.189, u poređenju sa 7.340, koliko ih je bilo u ponedeljak.U Španiji je korona virusom zaraženo ukupno 94.417 osoba, prenosi Rojters. U poslednja 24 sata registrovana su 9.222 nova slučaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija uvela potpunu zabranu kretanja: Od korone za 24 sata umrlo 849 ljudi

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020

U Španiji je tokom noći od posledica zaraze virusom korona preminulo 849 osoba, što je najveći broj smrtnih slučajeva za 24 sata od početka epidemije Španija je svim građanima, osim lekarima, policiji i vojsci potpuno zabranila kretanje.Ova mora doneta je danas u cilju oštrije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.