Novi Pazar novo žarište korona virusa, priprema se specijalna bolnica, dolaze ljekari iz Beograda

Izvor: SandzakPress.net, 04.Apr.2020, 15:52

Novi Pazar novo žarište korona virusa, priprema se specijalna bolnica, dolaze ljekari iz Beograda

Direktor Infektivne klinike u Beogradu Goran Stevanović rekao je danas da je Novi Pazar postao novo žarište koronavirusa u Srbiji. “Novo žarište pojavljuje se u Novom Pazaru i predsednik države mi je rekao da se već sada upućuje izvestan broj respiratora u taj grad”, rekao je Stevanović. On je na konferenciji za novinare rekao da se ubrzano radi na tome da se pripremi bolnica u tom gradu samo za zaražene koronavirusom. “Ekipa ljekara i medicinskih radnika iz Beograda krenula je jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u Novi Pazar”, kazao je on. Novi Pazar novo žarište korona virusa Gepostet von Sandžak PRESS am Samstag, 4. April 2020   (b92.net)   The post Novi Pazar novo žarište korona virusa, priprema se specijalna bolnica, dolaze ljekari iz Beograda appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u ponedeljak u Novom Pazaru, situacija u tom gradu "alarmantna"

Izvor: B92, 04.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u ponedeljak Novi Pazar, koji je identifikovan kao novo žarište koronavirusa u Srbiji...To je objavila, nezvanično, jedna lokalna televizija, a Tanjugu je u Kabinetu predsednika Republike informacija potvrđena...Vučić će, prema Tanjugovim informacijama,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.