Novi Pazar: Za dvije osobe krivične prijave i karantin u pritvorskoj jedinici u Pirotu

Izvor: SandzakPress.net, 26.Mar.2020, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Za dvije osobe krivične prijave i karantin u pritvorskoj jedinici u Pirotu

Novopazarska policija je u posljednja 24 sata podnijela dvije krivične i devet prekršajnih prijava protiv osoba koje su kršile mjere koje je Vlada Srbije propisala u borbi protiv širenja korona virusa. Iz Policijske uprave je saopšteno da su krivične prijave podnijete protiv dvije osobe koje su kršile mjeru samoizolacije, a po hitnom postupku i presudi Osnovnog suda, te su obije upućene u karantin u pritvorskoj jedinici u Pirotu. Protiv devet osoba, koje su zatečene van kuća i stanova >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u periodu od 17 do pet sati, podnijete su prekršajne prijave. Stariji od 65 godina pridržavali su se mjere zabrane izlaska iz kuće, tako da policija već treći dan zaredom nije morala da reaguje. Izvor: Radio sto plus The post Novi Pazar: Za dvije osobe krivične prijave i karantin u pritvorskoj jedinici u Pirotu appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar: Osmoro kršilo mjere u borbi protiv korona virusa

Izvor: SandzakPress.net, 27.Mar.2020, 12:29

Novopazarska policija je u posljednja 24 sata podnijela sedam prekršajnih i jednu krivičnu prijavu protiv osoba koje su kršile mjere propisane u borbi protiv širenja korona virusa, saopštila je jutros Policijska uprava. Krivična prijava, po nalogu Osnovnog tužilaštva, podnijeta je protiv osobe...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.