Novi Pazar: Preminulo pet osoba, 363 pacijenata u Opštoj bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 11:51

Novi Pazar: Preminulo pet osoba, 363 pacijenata u Opštoj bolnici

"U protekla 24 časa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminulo je pet pacijenata od posledica virusa korona, tri ženske i dve muške osobe, koji su svi imali propratne hronične i teške bolesti", izjavio je koordinator te zdravstvene ustanove Mirsad Đerlek.

Na konferenciji za štampu, Đerlek je kazao da je bilo 29 prijema, te da je trenutno hospitalizovano ukupno 363 pacijenta, od kojih su osam na respiratoru, jedan na haj flou, a dvoje na kiseoničkoj potpori.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Danas je i u Tutin otišla jedna medicinska ekipa, a u Sjenicu je već juče upućena medicinska pomoć, kako bi se stabilizovala situacija.

"Očekuje nas još sedam dana teške borbe", kazao je Đerlek.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Novom Pazaru preminulo PET OSOBA, 363 pacijenata u Opštoj bolnici, TRI ZARAŽENE BEBE hitno prebačene u Beograd

Izvor: Blic, 07.Jul.2020

U protekla 24 časa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminulo je pet pacijenata od posledica virusa korona, tri ženske i dve muške osobe, koji su svi imali propratne hronične i teške bolesti, izjavio je danas koordinator te zdravstvene ustanove Mirsad Đerlek.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.