Izvor: JUGpress.com, 14.Sep.2020, 10:33

Nove mere od petka u 18 časova

BEOGRAD

Svi građani Srbije koji se vraćaju iz inostranstva, pre svega iz zemalja u kojima je došlo do “eksplozije” korona virusa poput Crne Gore i Hrvatske, biće obavezni da se jave epidemiologu ili svom izabranom lekaru u roku od 24 sata od ulaska u zemlju, dogovoreno je na današnjoj sendici Kriznog štaba..

Kako je odlučeno na Kriznom štabu, lekari će dalje, zavisno od zdravstvenog stanja građana, preporučiti da li je neophodan obavezan nadzor ili ne. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Dr Darija Kisić Tepavčević rekla je nakon sednice Kriznog štaba da će nove mere stupiti na snagu u petak u 18 sati, i pozvala sve naše građane da se vrate u zemlju do tad.

“Kod nas je situacija daleko povoljnija, ali svi naši građani koji su otišli u te zemlje. Ovom prilikom apelujemo na sve naše građane koji se nalaze u sudesnim zemljama, da se vrate u svoju zemlju do petka jer u petka u 18 časova ćemo imati drugačiji režim. Od petka će se uvesti nadzor za sve putnike koji ulaze u našu zemlju”, rekla je ona,

Kisić Tepavčević je dodala da se neće raditi o karantinu i samoizolaciji već samo nadzor.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.