Nova rubrika na sajtu „Audio i foto arhiv“ Dragoslava Simića

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Apr.2020, 18:08

Nova rubrika na sajtu „Audio i foto arhiv“ Dragoslava Simića

Dugogodišnji novinar Radio Beograda i član UNS-a Dragoslav Simić pokrenuo je na svom sajtu „Audio i foto arhiv“ novu rubriku pod nazivom „Protiv panike na putu oko sveta u vreme korone 2020.“, u kojoj objavljuje iskustva ljudi iz kulturnog i javnog života iz inostranstva u vreme virusa korona.

 
„Kada nešto ugrožava našu egzistenciju, prirodno je da se jave strah i panika, što nas u ovom trenutku povezuje. Pokušavam da objedinim tom pričom ceo svet “, kaže za UNS Simić o razlozima za pokretanje rubrike.
 
U proteklih mesec dana Simić je na sajtu audioifotoarhiv.com, u novoj rubrici, objavio osam razgovora sa ljudima iz Singapura, Liona, Toronta i drugih gradova.
 ...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.