Nova drama slavnog bračnog para: Razvodi se najpoznatija starleta na svetu?

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 10:33

Nova drama slavnog bračnog para: Razvodi se najpoznatija starleta na svetu?

Iako se na društvenim mrežama pohvalila cvećem koje joj je suprug poklonio povodom šeste godišnjice braka, Kim Kardašijan i Kanje Vest nisu u najboljim odnosima.

Kako kažu njihovi bliski prijatelji, bračni nesporazumi intenzivirali su se tokom višemesečnog karantina tokom kojeg je par morao da boravi zajedno u kući s četvoro dece zbog pandemije korona virusa.

Stoga je 39-godišnja rijaliti zvezda navodno predložila svom tri godine starijem suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da neko vreme provedu odvojeno dok ne prestanu da važe vanredne mere, piše "Daily Mail".

"Odnos između Kim i Kanjea je trenutno u krizi jer par obično ne provodi toliko vremena na istom mestu, budući da oboje imaju mnogo obaveza. Ali Kim ne želi razvod jer brak s Kanjeom u njenoj porodici se smatra velikim uspehom, budući da je od svih Kardašijanki jedino ona udata", naveo je neimenovani izvor.

Kim i Kanje započeli su vezu 2012. godine nakon dugogodišnjeg prijateljstva. Reper je njen treći suprug. Prvi put udala se za muzičkog producenta Dejmona Tomasa 2000. godine, kad je imala 19. On je zatražio razvod tri godine kasnije, a ona je tvrdila da ju je fizički i emocionalno zlostavljao, ali i da je na venčanju ona sve vreme bila na ekstaziju.

Sledeći brak bio je sa Krisom Hamfrisom, NBA košarkašem iz Nju Džerzi Netsa, ali je brak potrajao samo 72 dana. Venčali su se u maju 2011. i razveli u septembru iste godine. Kim je postala glavna tema svih trač-rubrika u celom svetu, pa je sad rekla da više ne bi mogla da podnese da njen razvod izazove toliku medijsku pompu.

Kanje i Kim venčali su se 24. maja 2014. Važe za jedan od najbogatijih parova u svetu šoubznisa - "teški" su oko 1,3 milijarde dolara.

Nedavno se i Kanje pohvalio novim raskošnim imanjem u Vajomingu koje je kupio za 14.000.000 dolara. Ranč u divljini prostire se na površini od oko 16 kvadratnih kilometara, a tamo namerava da izgradi luksuznu kuću, da ima stado ovaca i krdo konja.

U Los Anđelesu takođe imaju veliku kuću koju su kupili 2014. godine za 20 miliona dolara, a u međuvremenu se cena utrostručila. Kuća ima dva sprata i desetine spavaćih soba, kupatila i veliki bazen. Kim se pohvalila televizorom u spavaćoj sobi čija je dijagonala neverovatnih 330 cm. Televizor se pritiskom daljinskog smešta u kućište u podu, ili se podiže hidraulikom iz poda.

Trenutno Kim i deca žive u jednom delu kuće, dok je Kanje u drugom i ne sreću se previše. Ona rano ustaje i vežba, a Kanje ima običaj da radi celu noć.

Kim se prijateljima požalila da joj suprug ne pomaže previše oko čuvanja dece i da je trenutno sva briga na njoj, što teško usklađuje sa svojim obavezama.

"Ni to nije jedini problem. Kim se požalila da Kanje pokušava da joj nametne svoje stavove i da je počeo da kritikuje njene poslovne poteze, ali i privatni život", kaže prijatelj slavnog para koji se nada da će brak opstati.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.