Ničim izazvan objavili Malu pesmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2021, 12:19

"Ničim izazvan" objavili "Malu pesmu"

Pop grupa "Ničim izazvan" iskoristila je mesece pandemije korona virusa za rad na novim pesmama, od kojih je "Mala pesma" objavljena početkom juna kao singl i spot, saopštio je Midget Unit records.

"'Mala pesma' je zapravo velika i u njoj su velike stvari koje su nam se dogodile. Da li u 140 sekundi može da stane jedna godina?", rekao je autor pesme, gitarista i pevač Bojan Gluvajić.

Bend poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po hitovima poput "O tebi", "Trideset" i "Bilo gde", počeo je pripremu objavljivanja četvrtog studijskog albuma objavljivanjem singlova, a Gluvajić kaže da su se stvaralački posle "jedne nemirne godine, dogodile neke nove, drugačije inspiracije".

"Jedno je sigurno: Nismo se ulenjili! Poslednjih nekoliko meseci smo se dodatno pokrenuli da bismo sve te ideje izneli pred ljude", rekao je Gluvajić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ničim izazvan" objavio "Malu pesmu"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2021

Pop bend "Ničim izazvan" iskoristio je mjesece pandemije korona virusa za rad na novim pjesmama, od kojih je "Mala pesma" objavljena početkom juna kao singl i spot, saopštio je Middzet junit rekords.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.