Netanijahu nema koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu nema koronavirus

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu nema korona virus, jer je test bio negativan, prenosi BBC.

Netanijahu je, zajedno sa članovima svog tima, bio u samoizolaciji čekajuči rezultate testiranja, jer je jedan od njegovih saradnika oboleo od virusa korona, objavljeno je u nedelju.

Ranije danas je saopšteno da je savetnica Netanijahua, s kojom se premijer sastao u četvrtak, pozitivna na korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << virus.

Vest o tome da je savetnica Rivka Paluh zaražena korona virusom, izazvala je zabrinutost da je možda i sam premijer ugrožen.

Ona je testirana nekoliko sati nakon što je njen suprug, koji je takođe zaražen, odveden u bolnicu.

Izraelski mediji navode da je Paluh bila na sednici parlamenta prošle nedelje, kojoj je prisustvovao i Netanijahu, kao i opozicioni poslanici.

Iz kabineta premijera ranije je potvrđeno da se ona srela sa Netanijahuom u četvrtak, ali je rečeno da su oni držali odgovarajuću distancu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NETANIJAHU IMA KORONA VIRUS? Njegova savetnica pozitivna - on odmah otišao u samoizolaciju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020

Vest o tome da je savetnica Rivka Paluh zaražena korona virusom, izazvala je zabrinutost da je možda i sam premijer ugrožen...Izraelski premijer Benjamin Netanijahu ušao je u samoizolaciju nakon što je kod njegove savetnice potvrđen korona virus, rekli su danas izraelski zvaničnici...Kako su naveli,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.