Nestvarna plata spremna, Sančo ovu ponudu ne može da odbije!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 11:50

Nestvarna plata spremna, Sančo ovu ponudu ne može da odbije!

Engleski reprezentativac blizu selidbe iz Nemačke.

Premijer liga još uvek nije ni blizu nastavka ili kraju suspenzije povodom pandemije Korona virusa.

Ipak klubovi nastavljaju da prave svoju listu pojačanja.

Prvi na Junajtedovom spisku jeste Džejdon Sančo. Igrač Borusije Dortmund igra odličnu sezonu u Bundesligi. Pored "crvenih đavola" ta njegov potpis su zainteresovani još i Čelsi, ali i dvojac Siti - Liverpul.

Deluje da je Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rešen pošto poto da dovede krilo u svoje redove, engleski mediji prenose da bi mu "đavoli" ponudili platu od 400 hiljada funti nedeljno!

Naravno pre toga bi morali da prodaju i ujedno se reše plata igrača poput Aleksisa Sančeza, ali i Džesija Lingarda koji je blizu selidbe u redove Junajtedovog rivala.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.