Nemci se nadaju, poznat početak Bundeslige?

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 20:44

Nemci se nadaju, poznat početak Bundeslige?

Fudbaler Ajntrahta najavio jednu od mogućnosti.

Fudbaler Ajntrahta Želson Fernandes rekao je danas da su igrači srećni što su se vratiti treninzima i dodao da veruje da bi Bundesliga mogla da se nastavi krajem maja.

Bundesliga je zbog pandemije korona virusa suspendovana 13. marta i neće se nastaviti pre 30. aprila.

"Kada se vratimo, biće to bez publike. Mislim da će to biti krajem maja. Nemoguće je misliti da bismo u junu, julu ili avgustu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogli da igramo pred 50.000 ljudi. To bi bilo pogrešno", rekao je Fernandes.

On je rekao i da su trojica ili četvorica igrača tog kluba bila pozitivna na korona virus i da su morali u samoizolaciju na 14 dana.

Kako je naveo, igrači Ajntrahta treniraju u grupama od po troje ili četvoro i nije im dozvoljen kontakt. U svakoj svlačionici može da boravi samo po troje igrača i ne mogu da koriste teretanu.

"Lepo je biti na terenu, ali pazimo - peremo ruke i sve... Srećni smo. To je jedini način na koji možemo da radimo svoj posao", rekao je švajcarski fudbaler.

Fernandes je kazao i da će igračima biti potrebno tri ili četiri nedelje za pripreme za nastavak sezone jer bi u suprotnom bilo mnogo povreda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Menadžeri u Engleskoj odlučni: Bez izlaska na teren dok se svi igrači ne testiraju

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2020

Žarište pandemije virusa korona se prethodnih dana iz Italije i Španije preselilo u Francusku i Veliku Britaniju. I dok u Nemačkoj postoje ozbiljni planovi da se Bundesliga nastavi već početkom maja, u Engleskoj deluje da je sve još na dugačkom štapu. Izvršni direktor Udruženja menadžera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.