Nemački tim u izolaciji uoči ponovnog pokretanja lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020, 01:52

Nemački tim u izolaciji uoči ponovnog pokretanja lige

Dinamo Drezden, klub koji igra u drugoj nemačkoj ligi, stavio je ceo tim uključujući trenere u izolaciju nakon što su dvojica igrač bila pozitivna na korona virus.

Do ovoga je došlo nedelju dana pre ponovnog pokretanja sezone Bundeslige, i remeti njihov plan da se sledeći vikend suoče sa Hanoverom 96, piše BBC Sport.

"Činjenica je da ne možemo trenirati ili učestvovati u utakmicama u naredna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 14 dana", izjavio je za sportski direktor Ralf Minge.

Nemački fudbal je suspendovan od marta i ponovno pokretanje lige moguće je samo pod strogim pravilima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dinamo Drezden u izolaciji uoči ponovnog pokretanja lige

Izvor: RTS, 10.Maj.2020

. Dinamo Drezden, klub koji igra u drugoj nemačkoj ligi, stavio je ceo tim, uključujući i trenere, u izolaciju nakon što su dvojica igrača bila pozitivna na koronavirus.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.