Izvor: JUGpress.com, 19.Sep.2021, 18:34

Nema hospitalizovane dece u bolnici, ali ima zaraženih korona virusom

VRANJE-VLADIČIN HAN-SURDULICA-BUJANOVAC-TRGOVIŠTE-BOSILEGRAD-PREŠEVO

Tokom prethodnog dana testirano je 18 dece uzrasta do 19 godina starosti. Na koronu je pozitivno 12 dece, dvoje uzrasta do sedam godina i 10 među populacijom do 19 godina starosti.

U protekla 24 sata u Vranju je registrovano 87 novih slučajeva zaražavanja korona virusom, a u Pčinjskom okrugu 151 nov slučaj infekcije, od 460 testiranih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << saopšteno je, u nedelju, iz Gradskog štaba za vanredne situacije. To znači da je procenat zaražavanja 32,8 odsto.

Posle Vranja najveći broj novozaraženih, ima Vladičin Han 28,  Surdulica 19, Bujanovac 10, Trgovište četiri, Bosilegrad dva i Preševo jedan.

U dve kovid bolnice u Vranju hospitalizovano je 140 pacijenata, što je za devet osoba više nego prethodnog dana. Svi su pozitivni na korona virus i imaju upalu pluća.

Zbog otežanog disanja na kiseoničkoj potpori su 62 pacijenta.

Na bolničko lečenje primljeno je 15 osoba. Za Kruševac su transportovana tri bolesnika.

Na glavnom vakcinalnom punktu u Sportskoj hali u Vranju u subotu je dato 228 doza vakcina.

Prvom i drugom dozom vakcinisano je 100 građana, dok je treću dozu primilo 55 stanovnika Srbije.

Iz Republike Severne Makedonije juče je troje građana došlo da se prvi put vakciniše, dok je njih 70 primilo drugu dozu.

Od početka imunizacije u Vranju je dato 91 .838 doza, saopštio je Zdravstveni centar Vranje.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.