Î Nejmar se prijavio za 100 evra!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 16:28

Î Nejmar se 'prijavio' za 100 evra!

Brazilac je jedan od najplaćenijih sportista sveta.

Korona pandemija je pored ljudskih, napravila i ogromne finansijske žrtve.

Brazil je jedna od zemlja koja je najviše pogođena, imaju više od 34 hiljada umrlih, po ovom parametru su na trećem mestu iz SAD i Engleske.

I kod njih je organizovan program finansijske pomoći za ugrožene ljude, ukoliko se registrujete i ispunjavate uslove dobićete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednokratnu pomoć od 120 dolara (100 evra).

UOL prenosi da se i sam Nejmar našao na spisku, naravno u pitanju je greška. Kasnije se saznalo da je fudbaler PSŽ-a bio žrtva krađe identiteta, te je uplata stopirana.

Nejmar ima navodnu zaradu od čak 95.5 miliona dolara na godišnjem nivou, što od PSŽ-a što od reklama. Jasno da najskupljem igraču sveta ne treba ovakav vid pomoći.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.