Nećete verovati šta sve propustite: Ovaj video će vas naučiti kako da pravilno operete ruke

Izvor: Tracara.com, 20.Mar.2020, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati šta sve propustite: Ovaj video će vas naučiti kako da pravilno operete ruke

Da, možda ovaj naslov glupo zvuči i pomislićeš u sebi – ja znam kako se peru ruke, ali ti predlažemo da dobro pogledaš video u nastavku. U trenutku kada pandemija korona virusa vlada u čitavom svetu, a on je sve jači i u našoj zemlji, važno je nekoliko stvari: da ostanemo kod kuće u karantinu, čuvamo sebe i druge i redovno održavamo higijenu. Na internetu se danas pojavio video u kome možeš da vidiš kako da pravilno i detaljno opereš ruke.  Zvuči smešno, ali nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ovog videa shvatićeš koliko delova šake zapravo propustiš tokom pranja! I thought I was thorough, but this taught me not to forget the thumbs! Take a look. And blessings to all today. 👋🏾✋🏾👐🏾🙌🏾👍🏾 pic.twitter.com/6yajJ2Gj8j — Ava DuVernay (@ava) March 20, 2020 The post Nećete verovati šta sve propustite: Ovaj video će vas naučiti kako da pravilno operete ruke appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dobre vesti iz kuće Kristijana Ronalda! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2020, 18:16

Slaviće se pobeda...Kristijano Ronaldo je od početka pandemije Korona virusa u svojoj rodnoj Madeiri...On se u Portugaliju vratio još pre nego što je proglašena pandemija, kako bi bio uz svoju majku, koja je bila u bolnici zbog moždanog udara...Marija Dolores se dobro oporavljala, a danas je i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.