Izvor: Blic, 23.Maj.2020, 15:15

"Nećemo reći ljudima da ne putuju, ali ovaj put DRŽAVA NEĆE SLATI AVIONE" Sekretar Ministastva poručio svima da na put krenu sa dovoljno NOVCA

Ukoliko i pored brojnih apela odlučite da ovo leto ipak ne provedete u Srbiji, već u inostranstvu, računajte da ako dođe do drugog talasa epidemije virusa korona, nadležni organi ovog puta neće slati avione po vas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka ok, ali kako kroz Severnu Makedoniju, šta je sa turističkom sezonom u Turskoj i Egiptu i druge nedoumice oko letovanja

Izvor: Blic, 23.Maj.2020

Ako odlučite da ove godine odustanete od letovanja, putovanje koje ste uplatili možete da iskoristite naredne sezone, a ukoliko ipak odlučite da putujete ovog leta, a dođe do drugog talasa virusa korona, nadležni organi ovoga puta neće poslati avion po nas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.