Ne vredi, u Arsenalu pljušte otkazi!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 19:36

Ne vredi, u Arsenalu pljušte otkazi!

Londonski tim preuzeo nepopularne mere.

"Tobdžije" se spremaju za nastavak Premijer lige. Na samom početku restarta imaće duel sa i dalje važećim šampionom Mančester Sitijem, pobeda u gostima bi bio veliki podstrek za Artetine momke.

Juče su "tobdžije" odigrali pripremni meč sa Čarltonom, blistao je Edi Nketija sa het-trikom, pogađali su još Auba, Lakazet i mladi Džo Vilok. Ipak danas su stigle loše vesti za tehnički sastav Arsenala.

Zbog finansijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udara koja je korona donela, "tobdžije" su danas saopštile da će nekolicina seniorskih skauta, koji rade širom Evrope, ostati bez posla krajem juna. Prema pisanju engleskih medija ovakvu sudbinu je već doživelo desetak part-tajm mlađih skauta prošle nedelje.

Fudbaleri i stručni štab na čelu sa Artetom su pristali na smanjenje plata, ali izgleda da ni to nije bilo dovoljno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.