Naslovne strane za petak, 29. maj 2020. godine

Izvor: Beta, 29.Maj.2020, 09:43

Naslovne strane za petak, 29. maj 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o povećanju broja napada na Srbe - povratnike u Dečane i druga mesta u Metohiji, o izveštavanju medija tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog epidemije korona virusa i o uplati pomoći gradjanima zbog pandemije korona virusa.ALO  -  "Evo kad ćete dobiti 100 evra ako još niste", o uplati budžetskog novca pomoći zbog pandemije preostalim gradjanima.BLIC  -  "Korona je bila gora od rata", kaže za list direktor KBC "Dragiša Mišović" Vladimir Djukić.VEČERNJE NOVOSTI  -  Pod naslovom "Vrebaju i 100 evra poklona od države" o porukama izvršitelja dužnicima da će im biti zaplenjen i novac sa namenskih računa.DANAS  -  "RTS kritikovao Vučića samo 13 sekundi", pokazuju podaci BIRODI o izveštavanja medija u Srbiji tokom vanrednog stanja.KURIR  -  "Morao sam deci da objašnjavam da nisam prebijen", kaže trener fudbalera Partizana Sava Miloševića o pisanju medija da je pretučen.INFORMER  -  "Kraj korone, samo 0,5 odsto obolelih", list piše o stanju epidemije korona virusa u Srbiji.POLITIKA  -  O napadima na Srbe povratnike u Metohiji: "Od napada sekirom do otimanja zemlje u Dečanima".SRPSKI TELEGRAF  -  "Šamarali im trenera, uprava ne sme da bekne", list piše o navodima da je trener fudbalera Partizana Savo Milošević napadnut, šta je ...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Direktor KBC "Dragiša Mišović": "Bio sam na RATIŠTU, vodio Urgentni centar tokom bombardovanja, ali KORONA JE GORA OD SVEGA TOGA"

Izvor: Blic, 29.Maj.2020

Bile su ovo nedelje kada se bolovanje smatralo izdajom. Bio sam i načelnik saniteta Prve gardijske brigade tokom rata devedesetih, zadesilo me i da sam direktor Urgentnog centra u vreme bombardovanja. Ali vreme korone bilo je gore od svega toga..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.