Napoli zbog korone nije došao na derbi sa Juventusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2020, 21:57

Napoli zbog korone nije došao na derbi sa Juventusom

Fudbaleri Napolija nisu došli na derbi sa Juventusom u Torino, nakon što je Serija A naložila da se derbi odigra, a lokalne zdravstvene vlasti (ASL) regiona Kampanja naložile ekipi da ide u izolaciju, jer su dva igrača pozitivna na korona virus.

Fudbaleri Juventusa su došli na stadion, ali nisu izlazili na zagrevanje, dok je na semaforu pisalo: "Čekamo da dođe gostujuća ekipa".

Za to vreme, gostujuća ekipa bila je u karantinu u svom trening kampu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Napoli je danas tražio od Serije A da se utakmica odloži, ali je odgovor bio negativan, jer u protokolu stoji da ekipa koja ima 13 igrača, uključujući i golmana, može da igra.

Sada je na potezu Disciplinska komisija FS Italije - ako odluči da je Napoli bio sprečen da doputuje u Torino, meč bi mogao da bude odložen, u suprotnom, registrovaće se sa 3:0 u korist Juventusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.