Nakon potvrđene korone na Neurologiji u Nišu, zatvoren deo klinike

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2020, 15:27

Nakon potvrđene korone na Neurologiji u Nišu, zatvoren deo klinike

Za sada je kod sedmoro zaposlenih na Klinici za neurologiju KC Niš potvrđen virus korona i deo klinike je zatvoren, saznaju Južne vesti. U Kliničkom centru kažu da je prijavljena hospitalna epidemija i da su preduzete sve mere zaštite. Epidemiolog Branislav Tiodorović navodi da je situacija potpuno pod kontrolom i da nema razloga za zabrinutost, jer u Nišu niko neće raditi sa pacijentima ako je zaražen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Zaraženo sedmoro zaposlenih na Klinici za neurologiju, deo bolnice zatvoren

Izvor: B92, 08.Jun.2020

Kod sedmoro zaposlenih na Klinici za neurologiju KC Niš potvrđen koronavirus i deo klinike je zatvoren, prenose "Južne vesti"...U Kliničkom centru kažu da je prijavljena intrahospitalna epidemija i da su preduzete sve mere zaštite. Epidemiolog Branislav Tiodorović navodi da je situacija potpuno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.