Nakon 15 dana borbe: Najmlađi zaraženi pacijent u Srbiji OZDRAVIO! Beba puštena kući, roditelji PRESREĆNI!

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 20:52

Nakon 15 dana borbe: Najmlađi zaraženi pacijent u Srbiji OZDRAVIO! Beba puštena kući, roditelji PRESREĆNI!

Beba, rođena 4. marta, hospitalizovan je 23. marta zbog povišene temperature i povraćanja NAJMLAĐI pacijent oboleo od korona virusa u Srbiji V.B. izlečen je i otpušten danas sa odeljenja pedijatrije na klinici "Dr. Dragiša Mišović", potvrdila je porodica dečaka. Pročitajte još: Redžep Tajip Erdogan pisao predsedniku Vučiću: Dragi prijatelju... U Srbiju stiže POMOĆ IZ TURSKE! Beba, rođena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 4. marta, hospitalizovan je 23. marta zbog povišene temperature i povraćanja, nakon čega se pokazalo da je pozitivan na korona virus. Pročitajte još: Dok je Krizni štab brojao mrtve, duga kolona išla je ka Novom Beogradu: Neki se i dalje ponašaju kao da nije vanredno stanje (VIDEO) Nakon 15 dana borbe, V.B. je, kako kažu presrećni roditelji, izlečen od Kovid-19, što je potvrđeno sa dva negativna kontrolna testa i on je danas sa majkom, koja je bila s njim, pušten kući.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Izlečena jednomesečna beba, najmlađi pacijent oboleo od koronavirusa u Srbiji

Izvor: Luftika.rs, 07.Apr.2020, 14:06

Najmlađi pacijent oboleo od korona virusa u Srbiji V. B. izlečen je i otpušten danas sa odeljenja pedijatrije na klinici Dr Dragiša Mišović, potvrdila je Tanjugu porodica dečaka, a preneo Telegraf.. Beba, rođena 4. marta, hospitalizovana je 23. marta zbog povišene temperature i povraćanja,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.