Najviše preminulih od kovida – 57 u jednom danu, u Nišu 231 novozaraženi

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2020, 17:52

Najviše preminulih od kovida – 57 u jednom danu, u Nišu 231 novozaraženi

U protekla 24 sata, prema zvaničnim podacima, u Srbiji je preminulo 57 osoba, što je najveći broj od početka epidemije virusa korona. Među preminulima je njih 8 sa juga Srbije - umrlo je 6 pacijenata KC Niš i dve osobe koje su bile hospitalizovane u bolnici u Vranju. Prema podacima koje je objavio RTS , Niš je peti grad u Srbiji po broju novoobolelih od kovida 19.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA 96 SATI UMRLO 186 LJUDI! Korona kosi ljude po Srbiji, obaraju se crni rekordi, a "grafika smrti" deluje ZASTRAŠUJUĆE

Izvor: Blic, 28.Nov.2020, 08:02

Broj umrlih od korona virusa u Srbiji nastavlja dramatično da raste poslednjih dana, pa prilično šokantno deluje podatak da je od kovida 19 u poslednjih 96 sati preminulo čak 186 osoba ili skoro dve svakih 60 minuta!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.