Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2022, 20:44

Najnoviji podaci o korona virusu u Pčinjskom okrugu 

VRANJE-SURDULICA-BUJANOVAC-VLADIČIN HAN-BOSILEGRAD

Poslednji korona presek je skoro isti kao i prethodni. Testiran je približno isti broj građana i ustanovljeno je blago povećanje broja novoobolelih lica.

U posednja 24 sata testirane su 332 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga. Rezulltatisu pokazali da je na koronu pozitivno 136 lica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Vranje je sa  57 novih sučajeva, Surdulica ima 20, Bujanovac 16, Vladičin Han i Bosilegrad po 13, Trgovište 10 i Preševo sedam, zvanični su podaci Gradskog štaba za vanredne situacije.

Tokom jučerašnnjeg dana u kovid ambulanti ATD u Vranju pregledano je 177 pacijenata. Kod jednog je otkrivena upala pluća.

U Dečjoj kovid ambulanti pregledana su 22 deteta, testirano je 20. Pozitivna su četiri deteta predškolskog i školskog uzrasta, saopštio je Zdravstveni centar.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.