Izvor: JUGpress.com, 07.Maj.2022, 15:54

Na virus korona u Pčinjskom okrugu pozitivno još 8 građana 

VRANJE-VLADIČIN HAN

U poslednja 24 sata testirano je 149 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, kada je otkriveno da je osam lica zaraženo virusom korona.

Vranje ima šest novih slučajeva, dok su dva iz Vladičinog Hana.

Ostala mesta u okrugu nemaju novoinficirane građane, zvanični su podaci Gradskog štaba za vanredne situacije.

Tokom jučerašnjeg dana, u kovid ambulanti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ATD prvi put su pregledana 33 pacijenta. Ukupno je obavljeno 55 pregleda.

U Dečjoj kovid ambulanti na pregledu je bilo 17 dece predškolskog i školskog uzrasta. Nakon testiranja evidentirana su dva deteta sa virusom, uzrasta do šest godina.

Kovid bolnica Zdravstvenog centra u Vranju hospitalizovala je 12 pacijenata koji su pozitivni na koronu. Sa upalom pluća je osam bolesnika. Na kiseoniku je njih četvoro.

Na bolničko lečenje primljen je jedan pacijent, a otpuštena su četiri.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.