Izvor: RTS, 18.Okt.2020, 12:45

Na graničnom prelazu Vatin zaplenjeno 137 kilograma narkotika

Policajci na na graničnom prelazu Vatin zaplenili su danas oko 137 kilograma narkotika, saopšteno je iz MUP-a.
Pripadnike Uprave granične policije koji su zaplenili narkotike, pohvalio je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
"Želim da se zahvalim načelniku i pripadnicima Uprave granične policije koji su od početka godine na graničnim prelazima sprečili krijumčarenje i zapenili oko 620 kilograma različitih vrsta narkotika. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Oni su svojim predanim radom i u ovoj godini, u kojoj smo se suočili sa korona virusom, pokazali apsolutnu posvećenost borbi protiv kriminala i zaštiti granica naše zemlje", rekao je Stefanović. 
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 137 kilograma narkotika; "Posvećeni smo borbi protiv kriminala"

Izvor: B92, 18.Okt.2020

Beograd -- Ministar Nebojša Stefanović pohvalio je pripadnike Uprave granične policije koji su danas na Graničnom prelazu Vatin zaplenili oko 137 kilograma narkotika..."Želim da se zahvalim načelniku i pripadnicima Uprave granične policije koji su od početka godine na graničnim prelazima sprečili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.