Izvor: Blic, 30.Okt.2020, 22:27

NOVI CRNI REKORD U SVETU! SZO: 505.000 novih slučajeva korona virusa, najviše u jednom danu od početka pandemije, POLOVINA U EVROPI

U svetu je za poslednja 24 sata registrovano više od 505.000 novih slučajeva korona virusa, što je najviše u jednom danu od početka pandemije, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordan broj novooboljelih u svijetu za jedan dan

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2020

ŽENEVA - U svijetu je za posljednja 24 sata registrovano više od 505.000 novih slučajeva korona virusa, što je najviše u jednom danu od početka pandemije, saopštila je Svjetska zdravstvena organizacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NAJGORI SCENARIO JE STIGAO: Svet je talac opakog virusa, registrovan najveći broj novoobolelih od početka pandemije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020

U svetu je za poslednja 24 sata registrovano više od 505.000 novih slučajeva koronavirusa.., što je najviše u jednom danu od početka pandemije...Od toga je oko polovina novozaraženih, 258.628 u Evropi. U Severnoj i Južnoj Americi registrovano je 152.211 novih slučajeva, a u Jugoistočnoj Aziji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.