NOVA ODLUKA! Vučić postigao dogovor sa studentima: Pronađeno rešenje za domove

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 22:34

NOVA ODLUKA! Vučić postigao dogovor sa studentima: Pronađeno rešenje za domove

Predsednik Vučić večeras je najavio da će zbog širenja epidemije korona virusa svi studentski domovi u Beogradu biti ispražnjeni.

Kako se saznaje, posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rešenje. Studenti će ostati u domovima, uz nalaženje rešenja za povećanje epidemioloških mera.

Da podsetimo, predsednik Vučić večeras je najavio da će zbog širenja epidemije korona virusa svi studentski domovi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Beogradu biti ispražnjeni.

Odmah pošto je Vučić, gostujući na RTS - u najavio da će Vladi Srbije sutra predložiti da usvoji ovu meru, u Studentskom gradu održan je protest, a zahtev studenata bio je da ostanu u studentskim domovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se dogovorio sa studentima, ostaju u domovima?

Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2020

Posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rešenje. Studenti će ostati u domovima, uz nalaženje rešenja za povećanje epidemioloških mera, javlja Blic.. Da podsetimo, predsednik Vučić večeras je najavio da će zbog širenja epidemije korona virusa svi studentski...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.