NEMAM DA PLATIM RAČUNE, OVO MI SE PRVI PUT DOGODILO! Goga Sekulić našla rešenje za finansijsku krizu

Izvor: 011vodič.com, 26.Feb.2021, 10:27

NEMAM DA PLATIM RAČUNE, OVO MI SE PRVI PUT DOGODILO! Goga Sekulić našla rešenje za finansijsku krizu

Goga ima predlog.
Zbog pandemije korona virusa pevači već skoro godinu dana nemaju nastupe, a samim tim su im i primanja drastično smanjena, te se većina njih našla u nezavidnoj finansijskoj situaciji .
Goga Sekulić je ipak kako kaže našla rešenje za svoj problem i problem svojih kolega.

“Najbolje je dok ne počnemo da radimo da nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pa kad krenemo da radimo onda da nastavimo”, rekla je Goga u emisiji “Exkluziv”, koja skoro godinu dana nije nastupala i nema primanja.
Tagovigoga sekulic kriza pevacica
Loading…

Comments comments


The post NEMAM DA PLATIM RAČUNE, OVO MI SE PRVI PUT DOGODILO! Goga Sekulić našla rešenje za finansijsku krizu appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.