NEMA PRIVILEGOVANIH: I Terziću će biti smanjena plata u Zvezdi tokom pandemije korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 08:57

NEMA PRIVILEGOVANIH: I Terziću će biti smanjena plata u Zvezdi tokom pandemije korona virusa

Svi su na udaru.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je smanjenje plate igračima za 50 odsto u mesecima pandemije korna virusa. Preciznije, za poslednja tri meseca tekuće sezone.

Na “Marakani” smatraju da će klub biti u velikim finansijskim problemima i reagovaće po preporuci FIFA da se fudbalerima uskrati puna mesečna zarada, a isti scenario čeka i čelnike kluba iz Ljutice Bogdana. Kako pišu Večernje novosti, pored igrača predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se plate po istom principu smanje i zaposlenima u klubu.

To bi značilo da će generalni direktor Terzić u naredna tri meseca zarađivati po četiri hilajde evra, umesto po osam hiljada evra.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.