Izvor: Blic, 04.Dec.2020, 23:19

"NEMA OTPORNIH NA KORONU" Dr Stevanović o novoj kovid bolnici u Batajnici: Rano je govoriti o rasterećenju kapaciteta, ali nema više presije"

O borbi protiv korona virusa u Srbiji, ali i o otvaranju batajničke kovid bolnice, kao i o novim merama koje su stupile na snagu, večeras u emisiji "Prva tema" na televiziji Prva govore direktor Infektivne klinike dr Goran Stevanović i direktorka instituta za onkologiju dr Danica Grujičić.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekari: Bolnica u Batajnici u pravi čas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2020, 00:55

Direktor Infektivne klinike Goran Stevanović izjavio je večeras "da smo do puštanja bolnice u Batajnici u rad bili na granici funkcionisanja zdravstvenog sistema", a da dalji razvoj situacije zavisi od mnogo faktora..."Prvi i osnovni faktor je naše ponašanje. Da ljudi poštuju preporuke, mi ne bismo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.