NEMA JAČIH SIPTOMA: Premijer BiH pozitivan na koronavirus dobrog je zdravstvenog stanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 09:01

NEMA JAČIH SIPTOMA: Premijer BiH pozitivan na koronavirus dobrog je zdravstvenog stanja

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić, koji je pozitivan na korona virus, prilično je dobrog zdravstvenog stanja, nema jačih simptoma i komunicira telefonski sa saradnicima.

Premijer je testiran isključivo na osnovu toga što je prve simptome, ispoljene jedino u vidu lagano povišene telesne temperature, osetio nakon učešća u Maršu mira upriličenom povodom obeležavanja 25. godišnjice tragedije u Srebrenici.

U grupi u kojoj se tada kretao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo je 20-ak ljudi. Njih je Novalić iz preventivnih razloga pozvao da se takođe testiraju.

Pozvao je da to učine i novinari odnosno snimatelji s kojima je tokom Marša mira kontaktirao, odnosno davao izjave za javnost.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.