NEKA VAM SVAKI NOVI DAN ULIJE NOVU SNAGU Predsednik Vučić poželeo Erdoganu brz oporavak od korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 08:17

"NEKA VAM SVAKI NOVI DAN ULIJE NOVU SNAGU" Predsednik Vučić poželeo Erdoganu brz oporavak od korona virusa

Predsednik Erdogan je juče objavio da su njegova supruga i on pozitivni na korona virus i da imaju blage simptome.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu i njegovoj supruzi, koji su inficirani korona virusom, brzo ozdravljenje i potpun oporavak.

- Neka Vam svaki novi dan ulije novu snagu i odlučnost da još više radite na napretku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vaše zemlje i naroda - napisao je Vučić na Tviteru.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Pekingu, gde se sreo sa predsednikom Kine, Si Đinpingom.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Ovo je sedmi susret Vučića i Sija, a predsednik Srbije je prvi zvaničnik koji se, posle Vladimira Putina, juče sastao sa kineskim predsednikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić poželeo brz oporavak; Erdogan odgovorio: "Dragi prijatelju..." FOTO

Izvor: B92, 06.Feb.2022

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu i njegovoj supruzi, koji imaju koronavirus, brzo ozdravljenje..."Neka Vam svaki novi dan ulije novu snagu i odlučnost da još više radite na napretku Vaše zemlje i naroda", napisao je Vučić na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.