NE SMIRUJE SE KORONA U ENGLESKOJ: Liverpul tražio odlaganje meča sa Arsenalom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 15:01

NE SMIRUJE SE KORONA U ENGLESKOJ: Liverpul tražio odlaganje meča sa Arsenalom

Čeka se odgovor EFL-a.

FK Liverpul je  potvrdio da je zatražio odlaganje prvog meča polufinala Liga kupa protiv Arsenala zbog velikog broja kovid pozitivnih.

Klub je zbog te situacije zatvorio i trening centar. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, klub je obustavio rad pošto je u poslednjoj rundi testiranja na virus korona otkriveno više novih pozitivnih rezultata.

Odluka je doneta posle konsultacije sa nadležnim organima za javno zdravlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Među brojnim igračima i osobljem koji su bili pozitivni je i Pep Lajnders, pomoćni trener, zbog čega je otkazana konferencija za medije pred duel sa Arsenalom u polufinalu Liga kupa.

Podsećamo, menadžer Jirgen Klop je još od ranije u izolaciji.

Engleska fudbalska liga (EFL) potvrdila je da je primila zahtev za odlaganje:

- EFL je u utorak dobila zahtev od Liverpula za odlaganje meča zakazanog u četvrtak i taj zahtev će biti razmotren u skladu sa pravilima takmičenja i svim pravilima usvojenim od početka sezone, uz razmatranje informacija koje je u zahtevu priložio klub. Potrudićemo se da odluku donesemo što je pre moguće - rekao je portparol EFL.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sve više zaraženih: Liverpul zatvorio trening centar

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2022

Fudbalski klub Liverpul potvrdio je da je privremeno zatvorio trening centar, zbog sve većeg broja igrača i članova prvog tima koji su zaraženi virusom korona.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.