NE MOŽEMO SE OPUŠTATI Lončar iskreno o stanju sa korona virusom u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 19:41

"NE MOŽEMO SE OPUŠTATI" Lončar iskreno o stanju sa korona virusom u Srbiji

Lončar je u Skupštini Srbije rekao da posete u bolnicama za sada nisu bezbedne, navodeći da se i dalje svakodnevno registruju korona pozitivni.

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je večeras da je situacija s virusom korona pod kontrolom, ali da to ne znači da se može dozvoliti potpuno opuštanje.

- I kada budemo pustili posete, pa pustićemo prve one koji su vakcinisani, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji imaju dokaz da su vakcinisani, da mogu da uđu, koji su zaštićeni i one koje imaju dokaz ili da su preležali skoro, da imaju antitela ili slično - rekao je Lončar.

Prema njegovim rečima, rade se analize da li će biti potrebna treća doza ili će se ići u kompletnu revakcinaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.