NASTAVLJA SE KRŠENJE MERA! Razbijena korona žurka u Novom Sadu: U kući zatečeno oko 60 gostiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 10:20

NASTAVLJA SE KRŠENJE MERA! Razbijena korona žurka u Novom Sadu: U kući zatečeno oko 60 gostiju

Protiv organizatora žurke, 20-godišnjeg Novosađanina podneta je prekršajna prijava.

Kako se nezvanično saznaje, policija u Novom Sadu je prošle noći prekinula korona žurku u jednoj kući u vikend naselju Alibegovcu kod Novog Sada.

Na korona žurci je bilo oko 60 osoba.

Podsetimo, i u Beogradu je slična situacija, te se ponavlja kršenje mera na sličan način. U prostorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FK Žarkovo komunalna milicija zatekla je u 23.30h 35 osoba kako se provode u prostoru veličine oko 50 kvadrata. U lokalu je svirala i muzika uživo.

Uz asistenciju PS Čukarica svi gosti su legitimisani, protiv njih su podnete prijave za nenošenje maske, a lokal je biti ispražnjen. Protiv organizatora će biti podnete odgovarajuće prijave.

Protiv organizatora će biti podnete odgovarajuće prijave.

Podsetimo, ranije večeras je rasturena i korona žurka na Novom Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.