NASMEJAĆETE SE DO SUZA: Urnebesni spot iz Crne Gore o poštovanju preventivnih mera, pravi hit na mrežama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 10:14

NASMEJAĆETE SE DO SUZA: Urnebesni spot iz Crne Gore o poštovanju preventivnih mera, pravi hit na mrežama (VIDEO)

Promotivni video iz Crne Gore koji ukazuje na važnost preventivnih mera u borbi protiv virusa korona postao je hit na društvenim mrežama u regionu.

U spotu, koji je izazvao mahom pozitivne komentare, prikazana je porodica koja za stolom za vreme obeda razgovara o dečku koji se sviđa ćerki.

Dok ga majka hvali da je iz dobre porodice, pravilno nosi masku, drži distancu i dezinfikuje ruke, otac je zabrinut i upozorava ćerku da mu ne dozvoli da joj priđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bliže od dva metra.

Na kraju spota dečko u automobilu skida masku i pokušava da poljubi devojku, ali se ispostavlja da je u pitanju otac koji se prerušio u ćerku i prska ga dezinfekcionim sredstvom.

Promotivni video, prikazan na je YouTube kanalu The Books of Knjige, a navedeno je da je snimljen pod pokroviteljstvom Svetske zdravstvene organizacije, prenose mediji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crnogorac otac, ćerka mezimica i njen dečko iz ugledne familije: Nova, zvanična reklama protiv korone

Izvor: Luftika.rs, 20.Avg.2020

Patrijarhalnost i tradicionalizam u porodičnim odnosima u Crnoj Gori je nešto u šta se “ne dira” i Crnogorci mnogo drže do toga. Striknost i strogoća glave porodice prema ženskom detetu je gotovo podrazumevajuća.. Upravo je to kao tema iskorišćeno u novom promo spotu Crne Gori, čiji je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.