Izvor: Blic, 28.Okt.2021, 10:18

"NADAMO SE DA ĆE SPASITI MNOGE ŽIVOTE" Ovaj antidepresiv je jeftin, lako se pravi i mogao bi da pomogne u LEČENJU KOVIDA

Jedan jeftini antidepresiv mogao bi da smanji potrebu za hospitalizacijom visokorizičnih odraslih osoba zaraženih kovidom-19, pokazuju rezultati jedne studije iz Hamiltona koja je tragala za postojećim lekovima koji mogu da promene namenu i da se koriste za lečenje korona virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studija: Antidepresiv fluvoksamin smanjuje rizik od hospitalizacije zbog kovida

Izvor: N1 televizija, 28.Okt.2021

Lečenje visokorizičnih pacijenata sa kovidom-19 antidepresivom fluvoksaminom moglo bi za trećinu da smanji rizik od hospitalizacije, pokazali su rezultati opsežne studije objavljeni u britanskome medicinskom časopisu "The Lancet Global Health". 

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.