NA OSNOVU KOJEG SIMPTOMA SE SA SIGURNOŠĆU PROCENJUJE DA LI NEKO IMA KORONU? Doktor Stevanović dao odgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 15:56

NA OSNOVU KOJEG SIMPTOMA SE SA SIGURNOŠĆU PROCENJUJE DA LI NEKO IMA KORONU? Doktor Stevanović dao odgovor!

Dr Goran Stevanović o trenutnoj situaciji sa korona virusom.

Doktor Goran Stevanović na konferenciji Kriznog štaba objasnio je da priča koja poslednjih dana kruži o tome da svi zaraženi imaju jedan zajednički simptom na osnovu kojeg se sa sigurnošću može reći da ima koronu nije utemeljena na dokazima.

- Kao i svi u okruženju i u svetu, i mi redovno učimo i saznajemo nove stvari o virusu. Postoje stvari koje pitamo svakog pacijenta. Naravno, i temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i glavobolja i mučnina, sve su to pitanja koja doktori postavljaju kako bi utvrdili da li postoji neki virus kod pacijenata.

- I gubitak čula mirisa i ukusa, svakako, ali ne postoji nijedno pitanje i nijedan simptom na osnovu kojeg biste mogli da utvrdite da li neko sigurno ima koronu - objasnio je doktor Stevanović.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.