Misionari iz Parme su pomagali celom svetu, a onda ih je stigla korona: U domu na podu leže mrtvi, za 13 dana isto toliko žrtava, hrana stiže jednim kolicima (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misionari iz Parme su pomagali celom svetu, a onda ih je stigla korona: U domu na podu leže mrtvi, za 13 dana isto toliko žrtava, hrana stiže jednim kolicima (VIDEO)

Prema poslednjim informacijama za 24 sata u celoj zemlji je priminula 683 osobe, a zaraženo 3.491. U Italiji besni korona virus! Brojke iz sata u sat se menjaju. Prema poslednjim informacijama za 24 sata u celoj zemlji je priminula 683 osobe, a zaraženo 3.491. Stručnjaci kažu da je broj umrlih u padu, ali...U jednom velikom međunarodnom misionarskom domu u Parmi, gde boravi oko 50 misionara koji su godinama pomagali na svim stranama sveta, 13 je preminulo u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << toliko dana.Neko je stigao do bolnice i tamo je bio kraj, nekog su našli mrtvog na hodniku na podu. Pozitivnih na svakom spratu, niko im ne pomaže, ne pregleda, pripremljena hrana u zgradu stiže jednim kolicima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.