Ministar unutrašnjih poslova Indije pozitivan na korona virus

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2020, 14:54

Ministar unutrašnjih poslova Indije pozitivan na korona virus

Ministar unutrašnjih poslova Indije Amit Šah (Amit Shah) saopštio je da je bio pozitivan na testiranju na korona virus i da je zbog toga primljen u bolnicu. Kako prenosi Rojters, Šah (55) je blizak saradnik premijera Narendre Modija, a njegovo ministarstvo igra važnu ulogu u naporima za suzbijanje pandemije korona virusa u Indiji. Indijske mere protiv pandemije – glad i egzodus iz gradova   U objavi na "Tviteru", Šah je svima koji su sa njim bili u kontaktu tokom...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Korona "bjesni" u Indiji, dnevno više od 50.000 zaraženih

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2020, 10:56

NJU DELHI - Korona virus bjesni u Indiji - ministar unutrašnjih poslova te zemlje Amit Šah je hospitalizovan s dijagnozom COVID-19, dok se dnevni broj novozaraženih ne smanjuje ispod 50.000 u posljednjih pet dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.