Ministar trgovine i turizma RS: Slijedi period pun izazova

Izvor: Capital.ba, 25.Nov.2020, 14:20

Ministar trgovine i turizma RS: Slijedi period pun izazova

BANJALUKA – Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je da je kriza izazvana pandemijom virusa korona pogodila cjelokupnu privredu Srpske, pa tako i sektor turizma i ugostiteljstva, te da i period koji slijedi nosi brojne izazove. foto: Vlada RS Gašićeva je napomenula da su Republički štab za vanredne situacije i Vlada Republike Srpske u proteklom periodu donijeli niz mjera s ciljem očuvanja privrede Srpske, ali i zdravlja građana. “Kroz projekat turističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << vaučera i kampanju ‘Doživi Srpsku’ približili smo građanima turističke potencijale i prirodne ljepote kojima raspolaže Srpska, trudeći se da svim zainteresovanim građanima subvencionišemo putovanja unutar zemlje i na taj način pomognemo očuvanju našeg sektora turizma, koji je jedan od najpogođenijih u privredi”, rekla je Gašićeva za RTRS. Ona je dodala da je cilj kampanje “Uživaj u Srpskoj” da se pomogne ugostiteljima, kroz promociju Republike Srpske kao sigurne destinacije. “Borba protiv virusa traje duže nego što je iko mogao da očekuje, a i dalje je pred nama period u kojem nismo sigurni šta da očekujemo, ali je sigurno da ćemo se susresti sa brojnim izazovima koji će biti veliki za nas i za privredu Republike Srpske”, rekla je Gašićeva. Ona je zahvalila svim zaposlenima u oblasti turizma i ugostiteljstva, koji se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera za zaštitu zdravlja. “Takvim ponašanjem ćemo svi zajedno doprinijeti prevazilaženju krize u kojoj se nalazimo. Iako smo svjesni da nije lako poštovati ove mjere i održati poslovanje u ovakvim uslovima, moramo biti svjesni da je prioritet zdravlje građana”, rekla je Gašićeva. Чланак Ministar trgovine i turizma RS: Slijedi period pun izazova се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Šeranić pere ruke od sporne diplome hirurga Baće

Izvor: Capital.ba, 26.Nov.2020, 13:20

BANJALUKA – Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i ministar Alen Šeranić ni tri mjeseca nakon što je u javnosti osporena diploma doktora Stanka Baće, hirurga u bolnici “Mladen Stojanović” nisu učinili ništa kako bi se uključili u rasvjetljavanje ovog slučaja.   Alen...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.