Ministar Aleksandar Vulin pozitivan na korona virus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 12:54

Ministar Aleksandar Vulin pozitivan na korona virus!

Ministar odbrane u samoizolaciji

Nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

- Ministar odbrane se oseća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije Kovid-19 nalazi se u samoizolaciji - navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ministar Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije - naveli su iz ministarstva.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid-19.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Vulin pozitivan na koronu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2020

BEOGRAD - Nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19, navodi se u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

VULIN ZA "NOVOSTI": Nemam simptome, radim normalno uz mere opreza

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2020

Biće testirani ministri sa kojima je prvi čovek resora odbrane bio u kontaktu Nemam simptoma, normalno radim uz mere opreza. Za sada je sve u redu.Ovo je za "Novosti" kazao ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je pozitivan na virus korona i koji je u samoizolaciji.Kako nam...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.