Milošević nije više predsednik SNV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2020, 17:34

Milošević nije više predsednik SNV

Srpsko narodno veće (SNV) usvojilo je ostavku predsednika tog veća Borisa Miloševića radi odlaska na mesto potpredsednika nove hrvatske vlade.

Milošević smatra da je preuzimanjem nove dužnosti jedini logičan potez da mesto predsednika SNV-a prepustiti nekome ko će se moći da se posveti radu u tom veću.

"S mesta predsednika SNV-a odlazim nakon samo godinu dana mandata. Taj period su obeeležile kriza i epidemija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virusa koja je zaustavila veliki broj dobrih programa i moje intenzivnije bavljenje samom organizacijom. S druge strane, upravo nas je to podstaklo da odradimo značajan posao humanitarnog karaktera na terenu, što je prepoznao veliki broj ljudi kojima smo pomogli", rekao je Milošević.

Ponosan je, kaže, na reakciju SNV-a, a raduje ga i to što je u njegovom mandatu pokrenuto nekoliko projekata, pre svega osnivanje kulturnih centara u Rijeci i Osijeku.

Funkciju predsednika SNV preuzeće zamenice Miloševića Aneta Vladimirov i Dragana Jeckov do izborne skupštine koja ja sazvana za 5. septembar, preneo je portal hrvatskog nedeljnika Novosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Boris Milošević nije više predsednik SNV-a

Izvor: RTS, 22.Jul.2020

Srpsko narodno veće usvojilo je ostavku predsedika tog veća Borisa Miloševića, pošto on odlazi na mesto potpredsednika nove hrvatske vlade. . Boris Milošević smatra da je nakon preuzimanja nove dužnosti jedini logičan potez da mesto predsednika SNV-a prepusti nekome...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.