Milka Tripković je u 84. pobedila koronu: Zovu je SUPERBAKA iz Čajetine, a ovaj njen SAVET moraju svi da čuju

Izvor: Press, 13.Avg.2020, 11:08

Milka Tripković je u 84. pobedila koronu: Zovu je SUPERBAKA iz Čajetine, a ovaj njen SAVET moraju svi da čuju

Milku Tripović iz Čajetine zovu superbakom jer u 84. godini pobedila koronu. Pričajući o lečenju u bolnici u Beogradu, istakla je požrtvovanost medicinskih radnika, a onda na kraju uputila savet svima.
Foto:blic
"Svi su bili toliko privrženi meni, niko nije ušao u sobu a da nije lepu reč rekao, da me nije upitao treba li ti pomoć", rekla je baka Milku Tripović, prenosi TV "PRVA".
Superbaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz Čajetine je tri nedelje tokom jula zbog korona virusa bila na lečenju u beogradskoj Areni: "Primili su me tako lepo i sutradan je došao doktor i rekao da bih ja trebalo da idem u drugu ustanovu. Ja sam rekla da neću odatle a vi radite šta hoćete i to je bilo sve sa smehom", poručila je kroz osmeh.
Milka TripkovićFoto: TV Prva / youtube
Rekla je da je za 84 godine doživela mnogo toga, a za zdravstvene radnike imala je samo reči hvale: "Oni nemaju nikad odmor. Nikad! Odu da bi se malo odmorili, međutim odmah ih zovu. Čim jedan pacijent ode, novi dolazi“.

O baka Milki sada brinu ćerka Slađana Komatović Vlasonjić koju je ona hrabro tešila i zet Gvozden Vlasonjić koji je otkrio da su i njegov brat i snaja porodilja bili pozitivni na Kovid-19.
"Samo da se čovek ne sekira i da ne misli o koroni. Ideš da se lečiš, nemoj da misliš o njoj", poručila je na kraju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Baka Milka pobedila koronu u devetoj deceniji: Dobila je nadimak SUPERBAKA iz Čajetine, a ono što ima da poruči treba svi da čuju

Izvor: Blic, 13.Avg.2020

Prema svedočenjima onih koji su imali tu nesreću da se zaraze korona virusom, borba sa njim nije ni malo laka. Teško pada i mlađim ljudima, dok stariji građani narušenog zdravlja, koji spadaju u rizičnu grupu, svakodnevno žive sa strahom za sopstvene živote. Dokaz da i među njima ima izuzetaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.