Miljenik ženske publike: Svi me pitaju da li ću biti sa Unom ili Milom VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 11:19

Miljenik ženske publike: "Svi me pitaju da li ću biti sa Unom ili Milom" VIDEO

Televizijska priča o porodicama Kanački i Ožegović obara sve rekorde gledanosti na TV Prva. Pandemija korona virusa je na kratko prekinula snimanje serije "Igra sudbine" dok se epidemiološka situacija ne smiri.

"Vratili smo se na snimanje i vraćamo se starim tokovima u kojima smo i bili", rekao je Luka Raco, koji u ovoj popularnoj seriji glumi Aleksu Ožegovića.

Kaže da je mislio da će će ova situacija "malo sve da nas poremeti", ali da su svi prihvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mere i situaciju.

"Veoma je važno da se sad održi ta pozitivna energija koliko god može", naveo je Raco, koji je dodao da ljude koji ga sretnu na ulici najviše interesuje sa kim će biti u vezi.

Pogledajte više u videu:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.