Mediji: Nakon čuvenog dr Lazića u Nišu preminuo još jedan poznati lekar FOTO

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 13:37

Mediji: Nakon čuvenog dr Lazića u Nišu preminuo još jedan poznati lekar FOTO

Niš -- Posle poznatog dr Miodraga Lazića, u KC Niš od koronavirusa preminuo je još jedan poznati lekar tog centra, piše "Blic".

Saša Seferović (59), glavni anesteziolog Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra u Nišu, koji je bio zaražen koronavirusom, izgubio je sinoć bitku za život, uprkos maksimalnim naporima lekara, navodi taj list.

Seferović, koji je bio jedan od najstarijih i najuvaženijih radnika Kliničkog centra u Nišu, na mehaničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ventilaciji borio se za život 10 dana.

Seferović je drugi radnik Kliničkog centra u Nišu koji je preminuo od posledivca koronavirusa. Pre njega bitku sa opakim virusom izgubio je i direktor Urgentnog centra, dr Miodrag Lazić, ujedno poznati ratni hirurg.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

In memoriam: Preminuo glavni anestetičar u KC Niš Saša Seferović

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2020

Saša Seferović, glavni anestetičar Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju, izgubio je bitku sa virusom korona, potvdili su u Kliničkom centru Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...

KORONA ODNELA JOŠ JEDNOG MEDICINSKOG RADNIKA U KC NIŠ: Glavni anestetičar izgubio bitku protiv opakog virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020

Pre njega bitku u ovom kliničkom centru preminuo je i poznati ratni hirurg Miodrag Lazić...Saša Seferović (59), glavni anestetičar Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra u Nišu preminuo je sinoć od virusa korona, uprkos maksimalnim naporima lekara...On je bio jedan od najstarijih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.