Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2020, 16:19

Mediji: Korona pokazala da Hrvatska nema visoki turizam

Realnost je da je pandemija korona virusa zadala veliki udarac državama koje najviše prihoda očekuju od sezonskog turizma, te je hrvatski ministar turizma Gari Kapeli rekao da ove sezone očekuje tek 30 odsto prošlogodišnjeg prihoda, dok splitska “Slobodna Dalmacija” piše da je virus pokazao jednu bitnu stvar, a to je da se u Hrvatskoj ne događa visoki turizam.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Korona pokazala da Hrvatska nema visoki turizam

Izvor: Capital.ba, 11.Jun.2020

ZAGREB – Realnost je da je pandemija korona virusa zadala veliki udarac državama koje najviše prihoda očekuju od sezonskog turizma, te je hrvatski ministar turizma Gari Kapeli rekao da ove sezone očekuje tek 30 odsto prošlogodišnjeg prihoda, dok splitska “Slobodna Dalmacija” piše da je virus...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.